Over ons

Over Ons

Wij hebben een exclusief concept bedacht om een winkel te realiseren voor goede, herbruikbare en schone tweede hands goederen. Wij willen op deze manier de mogelijkheid creëren, om voor een aantrekkelijk bedrag leuke spullen aan te kunnen schaffen op een verantwoorde wijze.
Wij denken op deze manier een waardevolle bijdrage te kunnen leveren op diverse punten zoals:
Het milieu, Wij kunnen voorkomen dat alles maar op de grote afvalberg terechtkomt. De producten krijgen een goed tweede en soms zelfs derde leven.
De medemens met de wat krappe beurs willen we in staat stellen om mooie goederen aan te schaffen. Iedereen die niet al te veel voor een goed product wilt betalen kan bij ons terecht.
Als men zich geen raad weet met goede spullen, die te goed zijn voor de stort, komen wij ze ophalen. Dit scheelt veel in kosten en hoofdbrekens. Anderen zijn hier weer erg mee geholpen. Wij laten de goederen zien middels onze website en ook in onze winkels.
Men kan via de site goederen voor een bepaalde tijd reserveren en op afspraak afhalen of af laten leveren. Bekijk onze site aandachtig en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.
Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op.
Wij staan u graag te woord en zijn u graag van dienst!

ONTZORGEN

Moet er iemand verhuizen? Verhuist u van groot naar klein? Weet u niet waar u met al de spullen naartoe moet? Speelt er een verdrietig afscheid, een overlijden? Moet een woning ontruimd worden? Laat ons een grote zorg voor u oplossen, Wij stellen een vrijblijvend contract voor u op, met alle afspraken.

Kwaliteit

Het team van Kringloopwinkel Online zorgt ervoor dat alleen kwaliteit meubelen en witgoed in onze winkel staat. Decoratie en keuken artikelen worden zorgvuldig gesorteerd en schoon gemaakt. Artikelen die niet meer gerepareerd kunnen worden, worden milieu bewust gescheiden. Grondstof bij Grondstof.

Kom langs!

In onze winkels treft u van alles aan, meubels, witgoed, huisraad, decoratie, kleding, gereedschap,, speelgoed, huishoudelijke artikelen, voor tuin en terras, fietsen, boeken, etc. etc. Kom snel eens kijken, bij ons is van alles te koop voor een aantrekkelijke prijs. Er zijn veel mooie pareltjes te vinden, voor iedereen! Wanneer komt u neuzen?!

Bezoek onze webshop