Klantenservice

Op deze pagina vind alle informatie omtrent levering en garantie

Voorwaarden Kringloopwinkelonline

Bent u niet tevreden met het product dat u bij ons heeft aangeschaft neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel, zodat wij samen kunnen kijken wat de beste oplossing is voor u.

Ontstaat er schade wanneer u zelf uw artikelen heeft vervoerd zoals meubilair, witgoed, elektronica en gereedschappen dan is dit uw eigen verantwoording en vervalt het herroepingrecht.

Bij aankoop van een product worden er duidelijke instructies gegeven (indien nodig) hoe het artikel aangesloten dient te worden, wijkt u af van deze instructies en raakt het product defect dan vervalt ook uw garantie en herroepingsrecht.

Alle elektronische artikelen in onze winkel worden uitgebreid nagelopen en getest op compleetheid en functioneren voordat ze te koop aangeboden worden. Heeft uw onze aansluitinstructies niet gevolgd en blijkt hieruit dat uw product defect is geraakt dan vervalt ook uw garantie en herroepingrecht.

LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

Wij doen ons uiterste best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Hiernaast vind alle informatie over de levertijden en verzendkosten.

Product Levertijd Verzendkosten
Stripboeken Binnen 2 werkdagen vanaf €3,95
Meubilair Binnen 3 werkdagen vanaf €50,-
Witgoed Alleen afhalen in de winkel

RETOUNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

Informatie retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket (afhankelijk van het product), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kringloopwinkelonline.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

GARANTIE & KLACHTEN

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kringloopwinkelonline.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Informatie over garantie & klachten

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Hieronder vind u onze garantie termijn per product.

Product Garantietermijn
Witgoed 3 maanden
Tafels 3 maanden
stoelen 3 maanden
Banken/bankstellen 3 maanden
Televisies 3 maanden
Gereedschap 3 maanden

BETAALMETHODES

Informatie over betaalmethodes die we aanbieden op de webshop en in de winkel vind u hier

Betaalmethodes

Wij accepteren de volgende betaal methodes:
Op de website
• iDeal
Onze iDeal betalingen worden verwerkt via Mollie
In onze winkel
• Pin
• Contante betalingen

Informatie

Heeft u nog vragen of heeft u meer informatie nodig over garantie van uw product, over het herroepingrecht, verzend- en levertijden neem dan contact met ons op via +31 (0)316 541341, via e-mail: info@kringloopwinkelonline.nl of vul hiernaast het contactformulier in

    Contactformulier